Skip to main content

Rundtomkring tar sats

For å si det som broderfolket i øst, «Nu, jævlar»! "Nu" er vi endelig klar for å gå «all in» i Rundtomkring igjen! Vi skal arrangere aktivitetsferier i kjente og kjære områder på Kreta, og vi skal se etter nye og spennende destinasjoner. Og dere kan være med å peke ut retningen!

Oppdatert 26. august 2023.

Rundtomkring - hva skjer? 

Våren 2020 ble vi rammet både av korona og helseutfordringer, og vi ingen annen utvei enn å legge bort Rundtomkring. Vi tenkte på dette som et endelig farvel, men da pandemien var på hell og kundene etterlyste nye reiser, var vi ikke vanskelig å be. Det er tross alt dette vi elsker å jobbe med og har drevet med i 15 år – å arrangere turer til Kreta med fine folk, og å vise fram alt det greske som vi har blitt så glade i. Vi måtte tilbake!

En ny forsiktig start

Kort tid etter var vi i gang med nyopprettet selskap, nettside, reisegaranti og alt som følger med. Men det skulle vise seg at å kombinere drift av et reiseselskap med annen fulltidsjobb, og pendling attpå til, var vanskelig. Å følge opp kundehenvendelser, booke hotellrom og transport, føre regnskap, og i tillegg henge med på sosiale media – det tok mye tid, og den tiden hadde vi ikke tilgjengelig. Jeg måtte ta et valg – enten satse på Rundtomkring eller på min faste, trygge jobb.

Rundtomkring 2.0

Jeg valgte Rundtomkring! Og godt hjulpet av en forståelsesfull arbeidsgiver som la forholdene godt til rette, kan jeg nå bruke mer tid på Rundtomkring for å finne ut om konseptet fortsatt er «flyvedyktig». Akkurat det er jo ikke helt åpenbart i den tiden vi nå lever i - med krig i Europa, høye renter, redusert kjøpekraft og klimautfordringer. Til tross for dette - vi har «trua»!

Og hva skjer nå?

Vårprogrammet er allerede i støpeskjeen, med to nesten fulle fotturer i Atlasfjellene. Vi planlegger å fortsette med de tradisjonelle turprogrammene på Kreta, og det blir fottur på La Gomera i januar/februar 2024 om interessen er til stede.

Ellers ønsker vi en dialog med dere om hva Rundtomkring skal tilby av aktiviteter – og hvor disse skal finne sted. Kom svært gjerne med innspill, ring oss eller send en e-post!

Og helt til slutt …..

Takk til dere alle som har deltatt på turene våre og gjort Rundtomkring til det det er i dag. Og en spesiell takk til dere som har støttet opp om oss etter pandemien og dermed gitt oss troen på at Rundtomkring er «liv laga».

Vi ses igjen!

Vennlig hilsen Ninette og makker Odd Gunnar
Telefon 944 69 000 eller 91718750