Skip to main content

Om oss

Vi er to godt voksne nordlendinger, Ninette og Odd Gunnar, som har tapt vårt hjerte til naturen og menneskene på Kreta. Sammen utgjør vi Rundtomkring, Norges kanskje minste turoperatør. Med oss på laget har vi May og Terje, Kjell og Mona, alle fire flotte turledere. Og for ikke å glemme våre fantastiske yogainstruktører, Aina og Linda.

På tur med Rundtomkring tar vi deg med til det vakreste Kreta kan by på, i et område der de færreste turister finner veien. Her får du oppleve fotturer i storslått natur, havpadling i asurblått hav og veiløse landsbyer. Og sist men ikke minst, du får bli kjent med våre greske venner som alltid møter oss med den største gjestfrihet, filoxenia.

Våre turgrupper er relativt små, sjelden mer enn 13 – 14 deltakere. Dette gjør at vi blir fort kjent med hverandre og inkludert i det samme fellesskapet. Vi heier på hverandre i motbakkene, og latteren sitter løst. Som en tidligere deltaker uttrykte det: «Jeg kom hjem fra tur med Rundtomkring med vondt i alle musklene. Og verst var det i lattermusklene».

Programmet vårt omfatter fotturer langs kysten og i høyfjellet, padling for nybegynnere så vel som erfarne, samt yogaferie for litt erfarne yogis og yoginis. Vi kan også skreddersy turer for bedrifter og vennegrupper.

Synes du dette høres spennende ut? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Bli med oss til vakre Kreta – og opplev ekte turglede!