Skip to main content

Rundtomkring gjenoppstår

Endelig kan Rundtomkring ønske velkommen til nye turopplevelser på Kreta og på La Gomera. Vi er fortsatt Norges minste turoperatør, og turene skal fortsatt være preget av ekte turglede. Velkommen på tur!

Oppdatert 4. august 2022.

Rundtomkring - hva skjer? 

Koronaen traff oss med full kraft, og som en liten sesongbedrift kvalifiserte vi ikke for statlig koronastøtte. Vi så derfor ingen andre muligheter enn  å stenge ned virksomheten..

Vi valgte A4-livet, med åtte til fire-jobb, omplasseringshund og hytte i Selbu. Et godt og riktig valg der og da, men nå har det altså begynt å rykke i reisefoten igjen.

Vi er tilbake der vi startet i 2010. Ninette og Odd Gunnar, et enkeltpersonforetak og en reisegaranti. Og vi har bestemt oss for å arrangere de reisene vi selv liker aller best. 

I den grad vi mangler kompetanse eller ikke har kapasitet til planlagte reiser, vil vi leie inn ressurser. Men i all hovedsak er det oss to dere vil treffe på tur med Rundtomkring.

Vi starter forsiktig, og har så langt lagt ut en liten håndfull turer på Kreta denne høsten samt vintertur til La Gomera. Programmet for våren 2023 kommer i løpet av september og oktober.

Nye eller "gamle" kunder - Dere er alle hjertelig velkommen til å reise med oss!

Og helt til slutt....

Har du spørsmål eller bare vil slå av en prat, ta gjerne kontakt på telefon eller e-post.

Fortsatt god sommer!

Vennlig hilsen
Ninette og Odd Gunnar
Rundtomkring
Telefon 91819937 / 91718750