Skip to main content

Hurra – Vi lanserer ny nettside!

Vi har gleden av å introdusere vår nye nettside. Målet med den nye siden er at det skal være enklere for deg å finne den informasjonen du søker, samtidig som kanskje flere fristes til å delta på tur.

På denne nye siden er bestillingsrutinen automatisert slik at du kan bestille din egen reise online, betale med kredittkort og motta bestillingsbekreftelse - alt i en og samme operasjon. Du kan også logge inn på "Min bestilling" dersom du ønsker å gjøre endringer på reisen, for eksempel endre til annen romtype, eller du ønsker å gjøre en betaling. 

Nettsiden er utviklet med responsivt design. Det vil si at den skal kunne vises på alle plattformer, også mobiltelefoner og nettbrett. Siden er designet av oss i samarbeid med Travelize, og de flotte bildene er i hovedsak tatt av fotograf Stian Klaussen. Silje Asbjørnsen, Sissel Isaksen, Johannes Strand, Linn Hustad og Thomas Pindard har også bidratt med bilder. Tekstene har vi stått for selv.

Ta gjerne en rundtur på den nye siden vår. Er det noe du savner, setter vi pris om du gir oss tilbakemelding.

Som ved alle «store» lanseringer, vil det kunne oppstå uforutsette feil og mangler. Vi ber deg i så fall om å vise overbærenhet de første dagene.

Vennlig hilsen
Ninette og Odd Gunnar
Rundtomkring AS