Skip to main content

La Gomera - En positiv overraskelse

Etter flere turer med Rundtomkring til Kreta, var det med stor spenning vi denne gang valgte å bli med på deres første gruppetur til La Gomera.  Kunne det bli like bra som turene og opplevelsene vi har hatt på Kreta?

Vårt møte med denne øya skulle vise seg å bli en positiv overraskelse, så svaret er JA!! 

La Gomera skiller seg på mange måter ut fra de andre Kanariøyene. Med sitt fravær av masseturismen, merker du straks du går i land at øya at det er en helt annen og roligere atmosfære.

Øya er liten.  En grønn og frodig øy med spennende fjellpartier, små og koselige landsbyer med fargerike hus, og ikke minst merkede turstier på kryss og tvers over hele øya.

Det er trygt å reise med Rundtomkring!  Her får vi et «klappet og klart-opplegg», alle detaljer er gjennomtenkt og planlagt.   Hver dag er det nye turer.  Ut med buss, fotturer gjennom regnskog, over fjellplatåer og ned i dype daler. For så å bli plukket opp et nytt sted og fraktet tilbake utgangspunktet.  Og om kvelden venter det middag og hyggelig samvær. 

Det er sosialt å reise med Rundtomkring!  I tillegg til unike reiseledere treffer vi andre turdeltakere og blir kjent med nye mennesker.  Vi som har deltatt på flere turer treffer gjerne igjen gamle turvenner og får noen nye for hver gang.  

Dette var vårt første møte med La Gomera, men neppe det siste.  At det blir flere turer i regi av Rundtomkring er vi også helt sikre på.  Men det kan bli vanskelig å velge reisemål, Kreta eller La Gomera.  Så da sier vi like gjerne ja takk, begge deler!