Skip to main content

Inspirerende yogaferie

Alt det fine andre har skrevet om Rundtomkring, opplegget, Ninette og Odd Gunnar er sant! Og tilsvarende godord tilfaller yogainstruktørene Linda og Aina! Og reisefølget! Og Kreta! Og maten! Og – ja, dere skjønner.

For egen del hadde jeg aller mest utbytte av yogaen. Å starte dagen med yoga ute under en tidlig, åpen himmel, og runde av før middag med yinyoga gjorde virkelig godt, og ga meg inspirasjon til mer yoga. Linda og Aina tar seg fint av yogautøvere på alle ferdighetsstadier: De forklarer øvelsene godt, oppmuntrer og gir tips – og utfordrer oss til å tøye grensene litt, samt hoftene;-)

Av fotturene satte jeg spesielt pris på da vi gikk (mens bagasjen tok ferge) fra Sougia til Paleochora. Medbragt lunsj ble inntatt på ei idyllisk lita strand, med en svømmetur i krystallklart vann. Enkle, gode gleder!

Ninette og Odd Gunnar har funnet en fin balanse mellom selv å være på tur som en del av gruppa, samtidig som de er profesjonelle og står på for å ordne opp for reisefølget.

Dette var første gang jeg deltok på en organisert tur – og det blir ikke siste. Håper det blir tilsvarende tur neste vår, da blir jeg med! (Det eneste jeg skal gjøre annerledes neste gang, er å stå over en og annen fottur, så det ikke blir program hele tida, men litt mer tid til kaffe/bok/strandliv – det velger man jo selv.