Skip to main content

Den beste turgruppa «ever»

Som vi vel sa flere ganger på Kreta, så var ikke det å gå på lang tur noe nytt for oss. Derfor var det heller ikke det som gjorde det til en helt spesiell opplevelse – som for mange av de andre turdeltagerne. For Lars og meg var det heller dette med å gå på tur med andre, og det sosiale både på dagtid og på kveldene som var nytt. Og veldig flott og hyggelig! Det var en fin gjeng dere hadde fått samlet.

Den første (gå)dagen før lunsj var vi begge litt skeptiske til om dette kom til å bli en hyggelig tur. Da ble det mye stopping – vi gikk noen hundre meter, så skulle en knyte skoa og alle måtte stoppe. Så gikk vi noen hundre meter til, så skulle noen justere sekken osv. Men, utover gikk dette seg til på en fin måte – og vi trivdes veldig godt.

Den første kvelden sa Odd Gunnar noe à la det at vi var den beste gruppa dere noen sinne hadde hatt. Siden han sa det så tidlig på turen var det jo sagt på fleip (eller?) – og jeg tenkte at dette sier han sikkert til alle gruppene. Men jeg gikk faktisk rundt der i sola på Kretas sørside og tenkte at «det har han jammen rett i». For gruppa veldig fin, så jeg kan ikke tenkte meg at dere har hatt – eller vil få – en finere en…;-)

I tillegg til god stemning var det et bra opplegg. Vi kom til mange små og hyggelige steder og fikk masse god mat. Jeg (og Lars) synes også dere var veldig flinke til å ta ting på sparket og endre/tilpasse ruta etter både deltagernes forutsetninger, vondter og «vær og føre (eller varme)». Det var imponerende! Og – dere var alltid like blide og positive!!

Skal det være noe med forbedringspotensiale – og det er ikke mye – men da er det kanskje den andre natta på fjellhytta. Der ble det litt lite mat, i tillegg til at vi nok kunne hatt noen ekstra kopper – for det var ikke tekopper til alle, for eksempel (og vi hadde jo sendt det fine turservice vår direkte til Agia Roumeli, så vi slapp å bære det på turen…). Det ble kanskje også litt vel lenge å vente på middag etter at vi kom fram. Men, det hadde ikke vært det samme å fått en pose «real turmat» i hånden, så jeg har ikke noe forslag til forbedring, egentlig.

Og apropos mat – så var det rikelig og god mat. Og etter forrettene virket det som de fleste gode og mette.

Så – det var egentlig det vi hadde å bidra med i forhold til tilbakemeldinger. Jeg kommer absolutt til å anbefale dere videre, og kanskje vi dukker opp igjen vi også, men da tror jeg vi vil prøve Kreta på våren.

Ha det bra så lenge – og kanskje vi ses – på Kreta, i Trondheim eller på Helgelandskysten? Kom gjerne innom hvis dere drar forbi – eller bare har lyst til å komme en tur sånn for gøy.

Klem fra Ingunn – og Lars hilser også