Yoga på Kreta

Yoga på Kreta – for nybegynnere og erfarne

Rundtomkring ønsker velkommen til en inspirerende uke med yoga på Kreta. Vi har program som passer deg, enten du er ny og ønsker å lære yoga fra bunnen av, eller du har erfaring med vinyasa eller ashtanga og ønsker å utfordre deg selv.

Yoga på Kreta

Loutro og Sougia, to av de fineste stedene på Kreta, er tumleplass for våre yogaaktiviteter. Her møtes vi til to daglige yogaøkter. Om morgenen praktiserer vi vinyasa, om ettermiddagen yin yoga. Mellom yogaøktene tilrettelegger vi for fotturer i nærområdet, samtidig som det også er fritt fram for egne aktiviteter. Leve landsbylivet eller ligge på stranden kan også være gode alternativer.

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga knytter pust og bevegelse sammen i en dynamisk flyt. I vinyasa yoga får du trent opp balanse, styrke, konsentrasjon, koordinasjon og smidighet. Vinyasa passer veldig godt for deg som ønsker en fysisk og leken utfordring i yogaformat.

Yin yoga

Yin yoga har fokus på å bedre fleksibilitet rundt hofter, bekken og rygg. Man holder posisjonene over lengre tid og kombinerer dette med dyptgående avspenning og pust. Her søker vi etter å tøye og åpne i dyptgående muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd.

Yogainstruktører

Linda Holmen og Aina Elise Holmgren er våre to erfarne og  dyktige yogainstruktører. De har over flere år undervist på ulike yogareiser på Kreta i regi av Rundtomkring, til stor begeistring fra deltakerne på disse turene.

I tillegg er veldig glade for å ha fått Marte Wiik med på laget. Til daglig underviser hun i vinyasa og meditasjon i sin egen yoga shala på Andøya. Våren 2019 reiser hun til Kreta med Rundtomkring for å undervise nybegynnere i yogakunsten.

Turkalender for yogaaktiviteter

TurnavnStartSluttAktivitetNivåPris*Ledige plasser
Nyhet – Yoga og fotturer i Loutro og Sougia12.10.201919.10.2019Yoga 11.990Fullt

Varmt velkommen til en flott uke med yoga på Kreta!