Skip to main content

Yogalærer Sigrid Setsaas

Sigrid (24) fullførte sin yoga teacher training gjennom CorePower Yoga i California, og er sertifisert yogalærer gjennom Yoga Alliance.

I 2016 dro Sigrid på sin første ordentlige yogatime til Aina på 3t Midtbyn i Trondheim. Hun kjente med en gang at yoga var riktig for henne, og ble lidenskapelig opptatt av yoga i sin helhet- både det fysiske aspektet og yogafilosofien. Hun gikk på yoga mange timer i uken, og etter 5 måneder fullførte hun 3T-akademiet sitt yogainstruktørkurs. Da hun i 2018 flyttet til Berkeley i California tok hun sin teacher training i power vinyasa yoga, og begynte å undervise egne yogatimer på 3T sommeren 2019.

Yoga gjøres ikke bare på matten. Yoga kan være med overalt. For Sigrid, er yoga et av de beste verktøyene for selvutvikling og å ha det bedre i livet. Yoga gjør hode og kropp sterkere og mer robust.

Sigrid mistet håret da hun var 10 år gammel som følge av immunsvikten alopecia. Mye av tiden bruker hun parykk, men når hun er yogalærer eller student, da er hun alltid uten. Yoga er den arenaen hun er 100 % seg selv, og trygg i det. "Det var et stort steg og ta av seg håret og undervise uten foran mange mennesker. Nå er det blitt det eneste naturlige, og det føles godt."

Meditasjon har etter hvert også blitt en sentral og viktig del av praksisen. Sigrid ønsker å fordype seg mer i meditasjon, for å etter hvert kunne undervise i det også. Selv har hun hatt flere betydningsfulle opplevelser med meditasjon og andre former for yoga, som hun tenker enda flere mennesker burde få oppleve.