Rundtomkring er tilbake

Endelig, etter to og et halvt år, kan Rundtomkring ønske velkommen til nye turopplevelser på Kreta og på La Gomera. 

Oppdatert 11. august 2022.

Rundtomkring - hva skjer? 

Koronaen traff oss med full kraft, og som en liten sesongbedrift kvalifiserte vi ikke for koronastøtte eller andre offentlige koronatiltak. Da vi i tillegg fikk sykdom i familien, så vi  ingen andre muligheter enn  å stenge ned virksomheten.

Vi, Odd Gunnar og Ninette, valgte A4-livet, med åtte til fire-jobb, omplasseringshund og en enkel hytte på fjellet. Et godt og riktig valg der og da, men nå har det altså begynt å rykke i reisefoten igjen.

Nå er vi tilbake der vi startet i 2010. Bare oss to, et nyoppstartet enkeltpersonforetak, en nettside og en reisegaranti. 

Der hvor vi ikke har kompetanse eller kapasitet til planlagte reiser, vil vi leie inn ressurser. Men i all hovedsak er det oss to dere vil treffe på tur med Rundtomkring.

Vi starter forsiktig, og har så langt lagt ut en liten håndfull turer på Kreta denne høsten samt vintertur til La Gomera. Programmet for våren 2023 kommer i løpet av september og oktober. 

Viktigst av alt er at vi har et så godt produkt at tidligere kunder finner tilbake til oss, samt at nye reisende ser på Rundtomkring som et spennende alternativ.

Varmt velkommen på tur!

Og til slutt....

Har du spørsmål eller bare vil slå av en prat, ta gjerne kontakt på telefon eller e-post. Det samme gjelder om du har spesielle ønsker når det gjelder reiser - ta kontakt.

Fortsatt god sommer!

Vennlig hilsen
Ninette og Odd Gunnar
Rundtomkring
Telefon 91819937 / 91718750