Personvern

Personvernerklæringen (retningslinjer for personvern) handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på vårt nettsteder  og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Personvernerklæringen er oppdatert i henhold til ny personopplysningslov som trer i kraft i juli 2018.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Rundtomkring AS ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Bestilling gruppereise

Bestillingsskjemaet på vårt nettsted samler inn følgende opplysninger om deg:

  • navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, reiseforsikring (forsikringsselskap/forsikringsnummer), e-postadresse

Denne informasjonen bruker vi i forbindelse med reisen(e) du melder deg på. I tillegg overføres e-postadressen til vårt register for utsendelse av nyhetsbrev.

Forespørsel om turinformasjon

Dersom du, via vår nettside, ber om å å bli kontaktet på e-post/telefon, overføres e-postadressen til vårt register for utsendelse av nyhetsbrev. Øvrig infomasjon slettes.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra oss. Vi registrerer kun e-postadressen din for å kunne sende deg vårt nyhetsbrev. E-posten registreres hos MailChimp (leverandør av programvare for nyhetsbrev). Opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Deling av personopplysninger

Gruppereiser

Før avreise sender vi ut en deltakeroversikt til samtlige deltakere og reiseledere som deltar på samme reise som deg. Deltakeroversikten inneholder navn, telefon, samt informasjon om flight/ankomsttid til destinasjonen.

Tredjepartsleverandør

I Hellas er Rundtomkring AS, som utenlandsk reiseselskap, forpliktet etter gresk lov til å samarbeide med en gresk agent/reisebyrå. Vår samarbeidspartner er Alpine Travel.

Romlister med deltakerens navn sendes til Alpine Travel. Romlistene videresendes til de overnattingsstedene vi benytter på gjeldene reise.

Informasjonskapsler

Rundtomkring bruker informasjonskapsler for å gjøre nettsiden vår bedre. Her følger en liste over kapsler vi bruker og hva de brukes til:

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å registrere og studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Google kapsler er __utma, __utmt, __utmb, __utmc,__utmz og __utmv. Les mer om disse her. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Les mer on Googles retningslinjer på deres hjemmeside.

Andre informasjonskapsler

mc4wp_email inneholder din e-post hvis du er registrert som mottaker av vårt nyhetsbrev.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og retting eller sletting av opplysninger.

Du kan klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting/sletting, kan sendes skriftlig til post@rundtomkring.no