Skip to main content

Padletur for gamle hippier

Turpadling for gamle hippier passer for deg som har noen år på baken, og fortsatt setter pris på en flott padletur. Turen tar utgangspunkt i den godt bevarte hippielandsbyen, Matala, sør på det sentrale Kreta, og fortsetter vestover mellom idylliske badeviker, alle  med en taverna eller to og et lite overnattingssted.  

Overnatting i små små badeviker

Denne turen går langs kysten mellom Matala og Paleochora, fra øst til vest eller mottsatt vei. Vi padler mellom små landsbyer og idylliske strender, noen kun tilgjengelig via sjøveien.

På strendene finnes det gjerne en liten taverna eller to, og det er på disse strendene vi skal overnatte underveis på turen. Vi planlegger å sove under åpen himmel, men dersom noen foretrekker å sove innendørs en eller flere netter, er det stort sett mulig å booke rom på et nærliggende pensjonat eller romutleie. 

Lunsj og middag spiser vi gjerne på en strandtaverna. Her serveres det greske spesialiteter som tzatziki, gresk salat, kleftiko og mye annet godt. Frokosten tar vi i soloppgangen på stranda.

Turpadling for litt erfarne padlere

For å delta på denne turen må du som minimum har gjennomført Grunnkurs i Våttkortstigen samt at du må ha noe erfaring med å padle langt og i vind og bølger.

Hvis værforholdene en dag tilsier landligge, snører på oss sko og legger turen langs fjæra eller opp på nærmeste fjelltopp. Eller vi kan sitte helt i ro på en taverna å bare nyte livet.

Flybilletter

Flybilletter fra Norge til Chania, Kreta, er ikke inkludert i pakkereisen, og må ordnes av den enkelte reisende.

Rundtomkring kan være behjelpelig med å finne passende flybilletter. Ta kontakt med Ninette på telefon 91819937 for mer informasjon.