fbpx

Ninette Sjåfjell

Ninette har siden 2004 vandret mye rundt på Kreta. I løpet av disse ti årene har hun blitt godt kjent på stier og gamle ferdselsveier, både langs kysten og i fjellet.

Hun har etter hvert fått mange venner blant innbyggerne i de landsbyene vi besøker.

Ninette er ansvarlig for Rundtomkring sitt fotturprogram, og har jobbet som turleder de seks siste årene. Hun deltar på turer alle type fotturer, fra lettere turer til de mer krevende turene i Lefka Ori.

Odd Gunnar Sjåfjell

Odd Gunnar har i mange år vandret langs stier og gamle ferdselsveier på Kreta sørvestkyst, og har de siste seks årene jobbet som turleder i det samme området.

Han har også lang fartstid som kajakkpadler og er godkjent aktivitetsleder/turleder i henhold til Norges Padleforbunds Våttkortstige. Han har erfaring som kursholder for klubber, bedrifter, skoler og Norges Padleforbund.

Odd Gunnar er ansvarlig for Rundtomkring sitt padleprogram, og er turleder og instruktør for padleaktivitetene våre. Han er også turleder på enkelte fotturer.

May Bjelland

May har gjennom en årrekke vandret rundt på Kreta, på landsbygda såvel som langs sørvestkysten.

De senere årene har hun vært ansatt som turleder i Rundtomkring. Alltid like smilende og hjelpsom har May fått mange venner blant våre turdeltakere, så vel som blant lokale grekere.

Aina Elise Holmgren og Linda Holmen

Aina har drevet med yoga siden 2008, og da hobby ble til lidenskap dro hun i 2009 til India for å praktisere og bli bedre kjent med yoga. Aina har jobbet som yogainstuktør på 3T siden 2010. I 2012 bodde hun et år i Minnesota, USA hvor hun underviste yoga på fulltid.

Linda har jobbet på 3T Treningssenter siden 2009 og har lang og bred erfaring innen ulik type trening. Hun underviser spinn, step, aerobic, pilates og yoga.

De har begge yogalærerutdanning gjennom Drishti Yoga International Teacher Training og er Registrerd Yoga Teacher (RYT200) hos Yoga Alliance.

Turleder kajakk, Terje Jahnsen, Rundtomkring AS

Terje Jahnsen

Terje er en erfaren padler, og utdannet aktivitetsleder gjennom Norges Padleforbund.

I Rundtomkring fungerer Terje som turleder for egne padlegrupper, og i perioder der Rundtomkring har flere samtidige turgrupper, er han ansvarlig «landmann».

Mona Enes og Kjell Yri

Mona og Kjell har som oss andre turledere, forelsket seg fullstendig i Kretas vakre sørvestkyst.

De har over flere år gått fotturer langs det Libyske hav, i ravinene og i fjellene.

Begge er erfarne turledere i DNT- systemet hjemme i Norge.

Yogakurs med Marte Wiik

Marte Wiik

Marte er en sprudlende dame fra Andøya. Hun har vært instruktør i Corebar i mange år, men høsten 2015 tok hun utdanning i Les Mills Bodybalance, en herlig blanding av thai chi, pilates og yoga. Dette ga mersmak og yogareisen begynte for fullt.

I 2017 utdannet hun seg til 200 timer Vinyasa yogalærer via Atman Yoga School i Oslo.

I egen Shala på Andøya holder hun timer i Vinyasa, nybegynnerkurs, yoga for menn og meditasjonskurs. Hun har også utviklet egen meditasjonsapp som heter «Meditere med Marte».