Gruppetur med Rundtomkring

Våren er her ♫♬♫♬

Ok da, kalenderen viser fortsatt januar, vi vet det. Men her i Rundtomkring er det likefullt våren som gjelder. Vårens turer til Kreta går i disse dager unna som varmt hvetebrød!

Noen av turene i april og mai, ja, til og med i september, er allerede fullsolgt, og andre er i ferd med å bli det. Vi er selvfølgelig hoppende glade for det, men vi vet at noen av dere har mistet sjansen til å delta på akkurat den turen dere hadde ønsket. Det beklager vi.

Kanskje er det en «trøst» at de fleste av vårens turer er satt opp også til høsten. Kan det være et alternativ å ta en uke på Kreta i september eller oktober? Det er to fine måneder så langt sør i Europa, med sol, sommer og gode badetemperaturer.

Hvis du har bestemt deg for å reise på tur med Rundtomkring i år, vil vi oppfordre deg til ikke å vente med å legge inn bestilling. Venter du for lenge, kan turen fort bli fullsolgt uten at du får plass. Eller enda verre, vi kan finne på å trekke inn en tur som ikke selger i det hele tatt, til tross for at det sitter flere der ute som har bestemt seg for å delta på akkurat den turen – uten at vi er kjent med det.

Så ikke vent, bestill tur i dag!

Informasjon om artikkelen

Publisert: 4. januar 2019
Av: Ninette