Våren på Kreta

Våren på Kreta – nytt turprogram

For mange av dere er våren på Kreta den beste tiden. Naturen viser seg fra sin beste side, det er grønt og frodig med masse flotte blomster. Og med temperaturer rundt 20 – 25 grader, er forholdene for vandring og kajakkpadling, ideelle.

Vårens turprogram er nå klart, enten du foretrekker vandring, kajakk eller yoga. Vi har også flere nyheter på programmet.

Fotturer

Padling

Yoga

Hvis du finner en tur du liker, hjelper vi deg gjerne med å finne flybillett til Kreta.

Ikke vent – meld deg på nå!

Ser du en tur du har lyst til å delta på, ikke vent med å bestille. Turen blir ikke billigere om du venter, det blir ikke flybillettene heller.
Derimot kan du risikere at turen blir full.

Det kan også skje at vi tar turen ut av programmet dersom ingen bestiller eller viser interesse for turen.

Så oppfordringen fra oss er derfor – Ikke vent – meld deg på nå!

Gruppetur eller ikke?

Våre gruppeturer kan på ingen måte sammenlignes med filmklassikeren «Selskapsreisen».

Turene våre er preget av et fellesskap av sosiale og glade mennesker som har det til felles at de ønsker en aktiv ferie og at de setter pris på å bruke kroppen ute i naturen. Det skal også sies at mange «lider» av grekofili, eller de blir smittet av det under oppholdet på Kreta. Men akkurat det tror vi ikke er noen problem, grekofili er en diagnose de fleste leve både godt og lenge med.

Vi har skrevet en artikkel som belyser fordeler med å reise på gruppetur opp mot fordelene du får ved å organisere din egen tur. Denne kan være nyttig å lese.

Spørsmål om turene eller om Kreta?

Ta gjerne kontakt med Ninette på telefon 91819937.

Informasjon om artikkelen

Publisert: 5. september 2018
Av: Ninette