Fottur på La Gomera

Fottur på La Gomera januar 2019

Vi har lenge drømt om å vise dere La Gomera, en av de minste Kanariøyene, en times båttur unna Tenerife. Ikke bare er dette et eldorado for vandreturer, her er det også sesong for vandring året rundt.

Kort om La Gomera

La Gomera er ikke helt som de andre kjente og mer turistifiserte kanariøyene. Øya er liten, og med bare i overkant av 20.000 innbyggere er dette den minste av de bebodde Kanariøyene. Her er lite turisme, og i Valle Gran Rey, der vi skal bo, er det en uformell stemning som fortsatt er preget av at dette i sin tid var et «hippiested».

Om fotturen på La Gomera

Endelig program og priser finner du ved å klikke på denne lenken.

Vi skal bo fast (syv netter) i den gamle hippiebyen Valle Gran Rey sørvest på La Gomera. Herfra vi vi ta dagsturer til fots både langs kysten, ut på landsbygda og i nasjonalparken Garajonay.

Vi tilbyr en «pakke» som inkluderer fly Oslo (evt. Bergen eller Stavanger) – Tenerife, transfer videre til Valle Gran Rey (båt/buss), overnatting i delt rom inkl halvpensjon, og sist, men ikke minst, seks dager fotturprogram rundt på øya. Vi har satt opp to ukeprogram, et med utreise fra Norge 13. januar og et tilsvarende program med oppstart 20. januar.

Sprek nok?

På La Gomera er det mye opp- og nedstigninger, og samtlige fotturer er derfor i henhold til Rundtomkring sin definisjon av nivå 2 og 3 : «For å få fullt utbytte av denne uken må du ha god kondisjon og kunne bevege deg i mer krevende terreng. Du bør ikke ha problemer med knær eller rygg. Dagsetappene varierer fra tre til seks-syv timers effektiv gange, og kan inneholde store høydeforskjeller.»

Vi har grunn til å tro at denne turen skal bli like hyggelig og sosial som når vi møtes på Kreta.

Varmt velkommen på tur!

Vennlig hilsen
Ninette og Odd Gunnar
Rundtomkring AS
telefon 91819937

post@rundtomkring.no

Informasjon om artikkelen

Publisert: 5. august 2018
Av: Ninette