Fottur for spreke seniorer

Fottur for spreke seniorer

Om du er en av våre spreke seniorer som drømmer om en aktiv ferie i varmere strøk, vil du kanskje like vår flotte vandringsuke på Kreta. Turen går i oktober og er spesielt tilrettelagt for seniorer.

Hvor går turen?

Vi legger turen til vakre og veiløse Loutro, sørvest på Kreta. Loutro er et rolig sted, helt uten biltrafikk, og hit kommer vi bare til fots eller via sjøveien.
I Loutro er det flere hyggelige tavernaer og et lite utvalg butikker. Og fremfor alt, området rundt Loutro har et flott turterreng, både langs kysten og i de lavere fjellområdene rundt.

På hvilken måte er turen tilrettelagt for seniorer?

Denne uken skal vi bo fast ett sted, så du slipper å pakke inn og ut av kofferten hver dag.

Vi tar oss god tid til frokost og går ut på tur først rundt klokken ni om morgenen. Om du ønsker å ta en dags pause fra turgåingen, kan du velge å være igjen i Loutro mens resten av gruppen går ut på tur. Det er hyggelig å sitte på en strandtaverna med en bok eller slappe av på stranden, om du liker det.

Når vi er ute på tur, legger vi opp til at gruppen går samlet og i en jevnt tempo som passer gruppen som helhet. Akkurat denne turen passer dermed ikke for deg som har som mål å komme fortest mulig fram.

Introduksjonsrabatt ved tidlig påmelding

Klikk på denne lenken for å lese mer samt melde deg på turen. Og har du spørsmål, kan du kontakte Ninette på telefon 91819937

Informasjon om artikkelen

Publisert: 31. mars 2019
Av: Ninette