Lunsjpause med utsikt

Høstferie på Kreta

Når september og oktober gjør sitt inntog med regn og hustrig vær, gjør det godt for humøret å ha en solsikker ferie å se fram til. Hva da med en høstferie på Kreta?

Vi har noen få ledige plasser på høstens turer. Ta gjerne en kikk i vår turkalender

Fottur

Høstens vandreturer varierer fra et relativt enkelt fotturprogram til to turer som krever litt mer i form av kondisjon og erfaring med å gå i fjellet. Samtlige turer går i vakker natur, så her gjelder det bare å finne den turen som passer deg best.

Padling

Vi har to flotte padleturer på programmet, en for deg som ønsker kortere padleetapper og i tillegg tid til «ferie», samt en tur for litt mer erfarne padlere som trives med å campe på øde strender.

Yoga

I høst gjentar vi suksessen med en uke yoga i den lille kystbyen Sougia. Her er det verken basseng eller paraplydrinker, bare lange strender, vennlig lokalbefolkning og en avslappende atmosfære.

Vi har to daglige yogaøker der vi veksler mellom vinyasa yoga og yin yoga. Mellom yogaøktene er det mulig å gå på fine fotturer i nærområdet eller bare slappe av på stranden.

Aina Elise Holmgren og Linda Holmen er våre dyktige yogainstruktører.

Ikke vent – meld deg på nå!

Ser du en tur du har lyst til å delta på, ikke vent med å melde deg på. Vi stenger snart påmeldingen for høstturene, så her gjelder det å handle fort hvis du ønsker å delta på en tur.

Velkommen til å ta høstferien med oss på Kreta 🙂

Vennlig hilsen Ninette og Odd Gunnar
Rundtomkring AS
Telefon 91819937

Informasjon om artikkelen

Publisert: 6. juni 2018
Av: Ninette