Skip to main content

Nyhet - UD reiseråd for Hellas

Våre kunder er naturlig nok opptatt av hvordan situasjonen rundt Covid-19 kan påvirke deres planlagte reiser med Rundtomkring.  Nedenfor finner du informasjon om dette.

Oppdatert 10. juli 2020

Reiser til Hellas/Kreta

Utenriksdepartementets (UDs) reiseråd til Hellas er i dag endret med virkning fra 15. juli. Det innebærer at det igjen er mulig å reise til Hellas, og at høstens turprogram på Kreta kan gjennomføres. 

Rundtomkring forholder seg til en hver tid til UD offisielle reiseråd. Skulle det komme endringer i reiserådene for Hellas, og det foreligger et fraråd fra UD 14 dager før avreisedato, vil reisen bli kansellert, og vi vil  ta kontakt med samtlige som blir berørt av kanselleringen. 

For øvrig vil våre turer gå som planlagt.

Reiser i Norge

Når det gjelder reiser i Norge forholder vi oss til de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra norske helsemyndigheter, herunder Folkehelseinstituttet. 

Slik situasjonen er nå, ligger forholdene fint tilrette for å kunne avvikle gruppeturer i Norge denne sommeren. 

Dersom smittesituasjonen endrer seg i negativ retning og nasjonale helsemyndigheter av den grunn fraråder denne type samliger, vil reisen bli kansellert.  Vii vil omgående ta kontakt med samtlige som blir berørt av kanselleringen.

Avbestilling av reise

Dersom den reisende selv velger å avbestille, enten på grunn av reiseforbud fra arbeidsgiver eller en generell bekymring for å reise i disse «koronatider», gjelder Rundtomkring sine ordinære avbestillingsbetingelser.
Vi viser til Rundtomkring sine reisevilkår som du finner ved å trykke på denne lenken. 

Reiseforsikring – Viktigere enn noen gang

Det er et krav om gyldig reiseforsikring for å kunne delta på en reise med Rundtomkring. Denne forsikringen er viktig å ha på enhver reise, men akkurat denne sesongen bør du sjekke ekstra nøye at forsikringen dekker Covid-19.

Og helt til slutt....

Vi er opptatt av at det skal være trygt å reise på ferie med Rundtomkring.

Har du spørsmål om dette eller bare vil slå av en prat, ta gjerne kontakt med oss.

Kikk gjerne innom her igjen i tilfelle vi har fått ny infomasjon som vi deler med dere. 

Fortsatt velkommen på tur!

Vennlig hilsen
Ninette Sjåfjell
Rundtomkring AS
Telefon 91819937