Skip to main content

Oppdatert - UD reiseråd for Hellas

Våre kunder er naturlig nok opptatt av hvordan situasjonen rundt Covid-19 kan påvirke deres planlagte reiser med Rundtomkring.  Nedenfor finner du informasjon om dette.

Oppdatert 19. august 2020

Reiser til Hellas/Kreta

Utenriksdepartementets (UDs) reiseråd til Hellas er endret med virkning fra 22. august.

På bakgrunn av Folkehelseinstituttets vurdering av smittesituasjonen for korona blir Hellas kategorisert som rødt på Folkehelseinstituttets smittekart fra og med 22. august. Dette betyr at alle reisende fra Hellas som kommer til Norge fra 22. august blir ilagt ti dagers karantene.

Rundtomkring forholder seg til en hver tid til UD offisielle reiseråd, og kansellerer reiser som omfattes av dette reiserådet.

Avbestilling av reise

Reisende som ikke omfattes av gjeldene reiseråd, selv ønsker å avbestille, enten på grunn av reiseforbud fra arbeidsgiver eller en generell bekymring for å reise i disse «koronatider», ta snarest kontakt med Rundtomkring, så finner vi en løsning. 


Vi viser til Rundtomkring sine reisevilkår som du finner ved å trykke på denne lenken. 

Reiseforsikring – Viktigere enn noen gang

Det er et krav om gyldig reiseforsikring for å kunne delta på en reise med Rundtomkring. Denne forsikringen er viktig å ha på enhver reise, men akkurat denne sesongen bør du sjekke ekstra nøye at forsikringen dekker Covid-19.

Og helt til slutt....

Har du spørsmål om dette eller bare vil slå av en prat, ta gjerne kontakt med oss.

Vennlig hilsen
Ninette Sjåfjell
Rundtomkring AS
Telefon 91819937