Også så mye latter da!

Å velge turoperatør kan være vanskelig. Rundtomkring kan friste med Kreta. De kan også friste med at turoperatøren og guidene på turene er de samme personene. Ingen stor organisasjon, bare engasjerte mennesker som deler sitt ærlige ønske om å ta folk med på tur og lar oss få oppleve det Kreta som de selv er så begeistret for.

I tillegg til en ærlig, raus og profesjonell turoperatør, så er det stemningen og vennskapet som utvikler i gruppene vi har deltatt i, som har fascinert oss mest. Gnagsår, blånegler, vonde sekker, med mer – alt er blitt løst og ordnet opp i et kollektivt fellesskap. Også så mye latter, da!

Etterhvert har det blitt flere turer på oss i regi av Rundtomkring, både fotturer og kajakkturer. Vi har reist sammen med venner, som par og som familie. Vi setter stor pris på det vi har opplevd sammen med Rundtomkring og vi er glade for å kunne formidle dette til venner og bekjente, og alle andre som måtte gå med tanken på å delta på en slik tur.

Bare gjør det! Du vil som oss, få oppleve turer som du selv kanskje ikke ville ha dristet deg til å planlegge og gjennomføre på egenhånd. Du får oppleve et Kreta utenfor allfarvei. Et Kreta som byr fantastisk natur med høye fjell, dype kløfter og spektakulær kyststripe. Du kommer frem til idylliske landsbyer og møter masse hyggelige mennesker. Den lokale tavernaen blir det naturlige samlingspunktet hvor du kan nyte godt av det greske kjøkkenet.

Å velge turoperatør er ikke lenger så vanskelig etter at vi ble kjent med Ninette og Odd Gunnar i Rundtomkring.

Anbefalingsinformasjon

Fra: Sissel Isaksen og Thomas Landvik, Drøbak
Tur: Fottur i høyfjellet på Kreta