Yogaferie på Kreta

Fantastisk yogaferie i Sougia

Jeg har i mai deltatt på en fantastisk yogaferie i regi av Rundtomkring. Varierte og utfordrende yogaklasser, sol, bad og fjellturer og ikke minst møte med spennende mennesker, er hva uken kunne by på.

Flinke yogainstruktør Aina ledet oss gjennom to yogaøkter daglig. 1,5 time vinyasa hver morgen og 1,5 time yinyoga på ettermiddagen. Variert, utfordrende og med flott veiledning. Kan det bli bedre? I tillegg kunne de som ønsket det være med på en ashtanga-yogaøkt med Aina de fleste dager.

I tillegg til yogaen var det mulig å delta på vandreturer i fjellene rundt Sougia. Flotte fjell – flotte turer. Ellers sto det solbading, svømming og fantastisk god mat på planen. Sougia er en fredelig plass på jord, her er det trygt og godt å være. Innbyggerne er vennlige og imøtekommende. Ingen stress og kjøpepress heller.

Å møte og være i lag med de andre yogiene var en opplevelse i seg selv. Flotte, spennende mennesker som man ble godt kjent med under oppholdet. Hele tiden kunne man finne noen å gjøre noe i lag med – eller velge å trekke seg tilbake for å være alene.

Jeg anbefaler på det sterkeste en yogareise med Rundtomkring – og reiser selv tilbake neste vår.

Vi ses!

Anbefalingsinformasjon

Fra: Conny Graumann
Tur: