En magisk uke på Kreta

Inkluderende, morsom, utfordrende, profesjonell men personlig og omsorgsfull, stort velvære, deltaker ikke turist i møte med lokalbefolkningen. Slik vi vil beskrive opplevelsen med Rundtomkring i september 2015.

Inkluderende og morsom

Gruppa blir fort sammensveiset. En naturlig gjeng å være en del av, le sammen med og hvor man føler seg blant venner.

Utfordrende

Turene og kajakktreningen er ikke akkurat noe barneskirenn. Det er deilige lengder på vandreturene. Vi ble slitne, litt redde, men veldig glade og opplevde stor mestring.

Profesjonell og personlig

Ninette og Odd Gunnar er hele tiden en trygg del av gruppa. De har det fint på tur selv også, og dette er viktig for oss som deltagere. De deler sitt eget Kreta med oss og gir oss godt og nært samvær og gode samtaler på turer og ved tavernabordet. Alt er profesjonelt arrangert uten at det personlige blir borte – hoteller, mat, møte med mennesker, ja, hele opplegget.

Velvære

Ubeskrivelig velvære på og etter turene. Vi ble slitne og hadde fantastiske naturopplevelser, det var god standard (etter vår smak) på bostedene og eksotiske matopplevelser.

Deltaker, ikke bare turist

Ninette og Odd Gunnars fantastiske nettverk består av lokale krefter hele veien. De oppfordret oss til å støtte det lokale næringslivet og visste hvorfor og hvordan saker og ting ble produsert og hvordan samfunnet fungerte.

Vi var stolte av å være en del av gjengen til Ninette og Odd Gunnar, og i løpet av en magisk uke på tur med Rundtomkring følte vi oss som en del av Kreta!

Vi kommer gjerne igjen!

Anbefalingsinformasjon

Fra: Vie Berg og Turid Bergsmyr
Tur: Fottur i Samariakløften og videre langs kysten til Sfakia